torstai 3. heinäkuuta 2008

Huomioita demlan lakimies Mika Illmanista: Mika Illman on suuruudenhullu joka asettaa itsensä kaiken yläpuolelle

Huomioita demlan lakimies Mika Illmanista: Mika Illman on suuruudenhullu joka asettaa itsensä kaiken yläpuolelle

Katsokaa hakusanalla "Mika Illman rasisti nettirasismi" mitä kaikkea tästä suomalaisia ajattelijoita jahtaavasta ympärileikkaajarikollisten, huumerikollisten, parittajien suosija suurrikollisesta on nähtävissä netin kautta


----------
Nimi: Jouko

Mitä teen:Kommentoin

Viesti: Naukumaija:"Ja vielä kehdataan epäillä Illmanin toimien tärkeyttä. Kuten Laki yleisistä syyttäjistä (11.3.1997/199)toteaa: "Valtionsyyttäjien on ensisijaisesti huolehdittava syyttäjäntehtävistä yhteiskunnan kannalta merkittävimmissä rikosasioissa."(7§) Illmanin ajamat asiat kuuluvat siis tähän joukkoon."

Niin herrat Mikko Ellilä ja Seppo Lehto ovat siis yhteiskunnalle vaarallisia rikollisia jotta korkeimman syyttäjän on puututtava heidän toimiinsa. Samaan aikaan arviolta paria kymmentä järjestäytyneen rikollisuuden päätekijää ei saada koskaan kiikkiin. Tämä on sanottu sisäministerin suulla.

"Huumeidenvastainen sota on hävitty." Eräs kenttätyötä huumekaupan kitkemisesksi tehnyt vanhempi konstaapeli.

Mika Illmnan leikkii suurta sankaria jahtaamalla lähes puolustuskyvyttömiä kansalaisia. Suurrikolliset saavat olla rauhassa.

4. heinäkuuta 2008 9:10:02
-------------
Tolkku
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Oliskohan Mikael Illman gay?

Tulipa mieleeni moinen, kun Hyysärin nettisenruurikeskusteluun osallistuneen nimimerkki MOT:n kommentin luin.
Jospa suomenruotsalaista Mikaa on kiusattu ja nyt hän sitten reagoi hysteerisen yliampuvasti kaikkiin vähemmistöjä koskeviin kommentintapaisiin?
Sukupuoliset vähemmistöthän tuntuvat samaistuvan muihin vähemmistöihin.
Ainakin Suomessa!

Heterosuomalainen on paha, pahempi, pahin!

4. heinäkuuta 2008 8:37:24
--------------
Nimi : Janne
Viesti :"Illman on suuruudenhullu joka asettaa itsensä kaiken yläpuolelle"

Veikkaan, että Mika Illman on vain huomannut pyörittelevänsä päivisin liikaa peukaloita. Veikkaan, että joku Mikaa ylempänä olevista tahoista on huomannut saman. Koko nettisensuuri-projekti on yhden virkamiehen tapa työllistää itsensä hyväpalkkaisella työllä. Kun kyseessä on uusnatsien ylläpitämät rasistiset ja kansaa kiihottavat synkät internetsivut, on projektille luvassa helposti rahoitusta ja Illman kokee olevansa ahkera ja hyödyllinen ihminen.

3. heinäkuuta 2008 14:46:35
---------------
Lähde: http://www.freebok.net/books/scripta/view.html

-----------------
Ohessa olisi valtionsyyttäjille ihan oikeaakin työnsarkaa niitettäväksi:
--
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135237627980

Tyttöjen ympärileikkauksia halutaan estää pakkotarkastuksin Oslossa

Julkaistu: 3.7.2008 12:55

Helsingin sanomat

Oslon sosiaalilautakunnan puheenjohtaja haluaa nuoret tytöt pakolliseen gynekologiseen tarkastukseen, jonka tarkoituksena on estää tyttöjen ympärileikkaukset.

"Uskon, että tämä on ainoa keino lopettaa tyttöjen sukuelinten silpominen ja useimmat riskiryhmään kuuluvat tytöt asuvat Oslossa", perustelee Sylvi Listhaug esitystään Norjan yleisradioyhtiölle NRK:lle.

Norjassa on käyty vilkasta keskustelua tyttöjen ympärileikkauksista sen jälkeen kun NRK viime kesänä esitti asiaa käsittelevän dokumenttiohjelman Somaliasta. Ohjelmassa Oslossa asuvia tyttöjä ympärileikattiin, kun he olivat Somaliassa kesälomallaan.

Listhaug on ajanut ponnekkaasti kaikkien riskiryhmässä olevien tyttöjen pakollisia tarkastuksia, mutta lääkäripiireissä ehdotus on tyrmätty epäeettisenä ja vaikeasti toteutettavana.

Listhaug yrittää nyt saada Norjan terveysministeriön hyväksymään kolmivuotisen hankkeen, jonka aikana Oslon kaupunki saisi valtuudet suorittaa pakolliset testit tietyille riskiryhmille. Hänen mielestään tyttöjen ympärileikkausten paljastuminen vaikuttaa ennaltaehkäisevästi uusiin tapauksiin

------